Rikamo Stål AB – ett väletablerat företag inom verkstadsindustrin

Vi utför arbete inom byggnadssmide, både i egen regi och genom samarbete med andra företag inom industrin. Med focus på verkstadsindustrins behov utför vi arbeten som stålkonstruktioner och allt annat förekommande byggnadssmide. Vi samarbetar med ett flertal av de stora byggbolagen.

Industribemanning

Vår ambition är att vara ledande inom industribemanning med tonvikt på extern produktion avseende avancerade svetsningsarbeten. I vårt produktionsteam ingår t.ex. flera svetsare med specialkompetens inom samtliga förekommande svetsmetoder. Vår personal genomgår ständig kompetensutveckling för att möta högt ställda krav.

Produktutveckling & Skräddarsydda lösningar

I vår verkstad sker utveckling och tillverkning av både standardiserade och kundanpassade produkter. Vi har bl. a tagit fram ett pallsystem i stål som kan anpassas efter behov. Läs mer om våra produkter här på hemsidan och hör av dig om du har frågor eller specifika önskemål. Vi utför skräddarsydda arbeten för både slott och koja!

Smide

Vi på Rikamo Stål AB marknadsför ett produktsortiment inom smide som är både funktionellt och vackert. Våra produkter specialanpassas efter kundens önskemål. Produkter som skänker villaägare, butiksägare och offentliga miljöer både skönhet och utökad säkerhet.

I våra lokaler på Ramnaslätt i Borås, sker all tillverkning av lastpallar, byggsmide och våra patentsökta inbrottsgaller.

a33cert